1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
stich3 [128]
3 years ago
15

Jaja wants to be a concert violinist more than anything in the world. She practices for hours, preparing for an audition at a pr

estigious music academy. Jaja's friends invite her to go ice-skating and tell her that her crush, Liam, will be there. With the audition only three weeks away, she knows she needs to keep practicing, but she also wants to spend time with her friends and Liam. Though it is a tough decision, Jaja decides to stay home and continue practicing. At the audition, she blows the judges away and gets a full scholarship.
Which part of the passage is most clearly the conclusion?

A. At the audition, she blows the judges away and gets a full scholarship.
B. Though it is a tough decision, Jaja decides to stay home and continue practicing.
C. With the audition only three weeks away, she knows she needs to keep practicing, but she also wants to spend time with her friends and Liam.
D. Jaja wants to be a concert violinist more than anything in the world.
English
2 answers:
Snezhnost [94]3 years ago
7 0
The most clearly part of the audition is A because it is near the end and shows the "results" of the story
Lyrx [107]3 years ago
3 0
I say A. At the audition, she blows the judges away and gets a full scholarship.
You might be interested in
After hearing this news from friar john, what does friar Laurence intend to do? 
Yuki888 [10]
Friar laurence paniced and then went to juliet's tomb
4 0
3 years ago
JUST A LIL HELP PLZZ I WILL REWARDD FRFR
Lorico [155]
The correct answer would be, Inference, considering the definition of the word is, a conclusion reached the basis of evidence and reasoning.
4 0
4 years ago
Write a paragraph about what School will be like for teenagers in the twenty-first century.Write how it maybe be different.
Sloan [31]
Well, i'm not going to write the paragraph, but i am going to help you write the paragraph. First you need to think about the things that teenagers are doing now. For instance, if you go to a high school or a place that teenagers tend to be, you'll notice that teenagers are on their cell phones a lot. 
Next think about how in the 17 or 18 hundreds, cell phones were not invented. So based off that information, you can already guess that in the next century there's gonna be a lot of new phone ideas and things like that. So when you look at it that way, teenagers wont have much of a social life as much as they do today. And they definitely will probably have that social life that teenagers had in the 17 or 18 hundreds. 
I really hope this helps!
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
QUESTION 10
rosijanka [135]

Answer:

4

Explanation:

Research question Provides specific data so you are able to research and provide an answer this does not tell use what they learn and how they are learning and this a yes/no question

7 0
3 years ago
Why college is not worth it. NOT.
Rainbow [258]

Answer: Most likely some jobs don’t require going to College.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How do fernando and barnardo first greet each other?
    13·1 answer
  • 2. Jade always thought Maxine was too different from her and that Maxine could never
    13·1 answer
  • Which words from paragraph2 of welcome to rise of the knights has a connotation that helps create a boastful tone?Roam,build,van
    7·2 answers
  • Should you use a comma before or after because?
    9·1 answer
  • the new protest movement.........a lot of support from students a) likely to get b)is likely to get c)will likely get d)will lik
    6·2 answers
  • Is this a personification?
    14·1 answer
  • Below is a portion of a dictionary entry for the word “type”. Match the entry to the correct dictionary component.
    11·2 answers
  • The introduction in a science text
    10·2 answers
  • Which statement best summarizes the claim in this passage
    9·2 answers
  • True or false is this an effective thesis: Students should be required to wear school uniforms because they would help reduce di
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!