Choose the verbs in the sentence. There are only three of them in this
sentence. Only one of the verbs has a modifier that describes the verb.
That word is your adverb.
Answer:
check explanation...hope this helps!
Explanation:
Between the 1940s and 2000s, commercial television had a profound and wide-ranging impact on American society and culture. It influenced the way that people think about such important social issues as race, gender, and class. ... Finally, television helped to spread American culture around the world
Answer:
I think the answer is B. (Sonar systems allow animals to "see" using their ears.)
Explanation:
By process of elimination:
A. is incorrect because this statement is only indicated in lines 4 to 7. It is no way the central point of the paragraph.
C. is incorrect because; while the passage mentions that bats are nocturnal, It gives no indication as to whether it (the bat) is also small. Nevertheless, the passage also talks about whales which are the literal opposite of small.
D. is a very tricky option because it is actually implied in the paragraph. Personally, I think D is also a correct answer but my first choice is still B. because of the final statement on human application of sonar systems.