1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sertanlavr [38]
3 years ago
7

When Grendel fights Beowulf, the reader learns that the monster’s “time had come,” and he will soon die. What does this idea say

about the Danish belief in fate?
English
1 answer:
Nookie1986 [14]3 years ago
7 0
The Danish often believed that fate ruled their lives, and that their lives had already been mapped out for them.  For example, when they die, who they meet and etc.
You might be interested in
What is the comprehensive definition for "I.e."
DaniilM [7]
E. An abbreviation for id est, a Latin phrase meaning “that is.” It indicates that an explanation or paraphrase is about to follow: “Many workers expect to put in a forty-hour week — i.e., to work eight hours a day.”
7 0
3 years ago
I wish he_______so rude when we go out.<br> A) Won't BeB) Hadn't BeenC) Didn't BeD) Wouldn't Be
tamaranim1 [39]

Answer:

I wish he WOULDN'T BE so rude when we go out.

Explanation:

We use the structure wish + would/wouldn't + verb when referring to someone else's behaviour we do not like, to indicate we want a change.

7 0
3 years ago
Why does the author use only Victor’s information in this passage? Victor is the one who wrote the novel. Readers enjoy multiple
gogolik [260]

This question is missing the passage. I've found the complete question online. It is the following:

18.

Frankenstein Chapter 2, Excerpt 2

By Mary Shelley

Victor Frankenstein continues recounting the influences that lead to his great experiment:

An accident again changed the current of my ideas. When I was about fifteen years old we had retired to our house near Belrive, when we witnessed a most violent and terrible thunderstorm. It advanced from behind the mountains of Jura, and the thunder burst at once with frightful loudness from various quarters of the heavens. I remained, while the storm lasted, watching its progress with curiosity and delight. As I stood at the door, on a sudden I beheld a stream of fire issue from an old and beautiful oak which stood about twenty yards from our house; and so soon as the dazzling light vanished, the oak had disappeared, and nothing remained but a blasted stump. When we visited it the next morning, we found the tree shattered in a singular manner. It was not splintered by the shock, but entirely reduced to thin ribbons of wood. I never beheld anything so utterly destroyed.

Why does the author use only Victor's information in this passage? (5 points)

A. Victor is the one who wrote the novel.

B. Readers enjoy multiple perspectives.

C. It allows Victor to tell the story.

D. It prevents readers from knowing the ending.

Answer:

The reason why the author uses Victor's information in this passage is:

C. It allows Victor to tell the story.

Explanation:

We can safely choose letter C through elimination. Letter A affirms that Victor wrote the novel. We need to be careful here. Victor is one of the narrators, but he is not the author, he is not the person who wrote the novel. That is Mary Shelley.

Letter B claims that readers enjoy multiple perspectives. There is no way for us to know that. It may or may not be true, but there is nothing to reveal Shelley thought of that when deciding on multiple narrators.

Letter D claims it prevents readers from knowing the ending. That is not necessarily true. If Shelley wishes to have the narrator tell readers the ending right from the start, she can do that. There is no rule to prevent such a thing from happening.

Therefore, we can conclude that using only Victor's information means the author wanted to tell this part of the story from his perspective, wanted to allow him to tell the story. Letter C is the best option.

6 0
3 years ago
Describe what Descartes meant by his statement, “I think, therefore I am.”
WITCHER [35]
<span> Descartes was the father of "foundational epistemology" . This is a theory of knowledge that tries to find a basis for saying one knows by starting from a few "unassailable" beliefs. So, he used a method of radical doubt, looking closely at his beliefs and finding out which ones could be doubted without contradiction, and found that most could. He stumbled upon the fact that even to doubt one exists requires that one exists to have the doubt. Thus, his words are best translated "I am conscious, therefore I exist". </span>
3 0
3 years ago
What is the superlative form of the adjective costly?
Sidana [21]

Answer: costliest

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • The title of this article is “Magnificent Maglev: Train of the
    9·1 answer
  • The boards themselves seemed to remain upright not from being nailed together but rather from leaning together, like a house tha
    9·1 answer
  • Read each description of a story, and then select the letter or letters of the element it shares with an epic.
    5·1 answer
  • 3 ways to improve your self-concept
    5·1 answer
  • Why does Gilgamesh reject Ishtar’s marriage proposal?
    12·1 answer
  • What is the authors point of view in the article "Stan-Lee and Spider-Man"?
    11·1 answer
  • Is language acquisition true for all children?
    10·2 answers
  • "The Cost of Prison in Dollars and Lives", How does paragraph 5 contribute to development of the central idea of ​​the text?
    7·1 answer
  • A Rose For Emily
    13·1 answer
  • What is one benefit of writing on a​ computer?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!