The subject would be that marcy likes goldfish, therefore, the goldfish is a noun
Surprisingly, his hands and feet are bigger than normal, which helps him move quickly through the water.
Search Results
Featured snippet from the web
In Enlightenment and Neoclassical art, nature was viewed as orderly, rational, and subject to laws that people can manipulate and observe, while during the Romantic period, nature was viewed as more powerful than themselves, and analogous to human feelings.
Answer:
Absurd.
Explanation:
The tone in a text or passage refers to the attitude or opinion of the author presented in the text. This tone can be understood or known through the use of certain words in the text, which can make readers get or understand what the author's tone is regarding the text.
In the given passage, the author talks about how mall culture is affecting Americans. But the word that best tells us the tone of the passage is the use of the word<em> "absurd"</em> which makes the author's opinion clear. Through this word, we can know that the author thinks the opinion of people about Americans and their mall culture is absurd.
Thus, the correct answer is absurd.