A dictionary! That book is purely for definitions.
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
Answer:
True.
Explanation:
The given statement asserts a true claim regarding social presence. 'Social presence' is demonstrated as the ability to set up and get involved in relationships or interactions that are tenacious or purposeful. It is demonstrated as the state of interacting or 'being with' someone at a distant place. Similarly, in the given example, 'the instant feeling of being attached to that person after receiving the friend's tweet' exemplifies that feeling of 'being with' with that friend and therefore, the assertion is <u>true.</u>