"It is admirable to profess because it was once admirable to live . . . To be a philosopher is . . . to love wisdom as to live according to it's dictates . . . [a life of simplicity, independence, magnanimity, and trust]. "
I think this´ll help idk... if it doesnt then sorry :(
Answer:
The reader can underline the word and look it up.
Explanation:
The reader learns independently any word he does not know using a dictionary
They would be put into room to be sorted between “healthy and able to work” and “undesirable for work”. Those who were healthy and able, would be taken to another room to possibly shower and get their uniforms. Those who were undesired would be taken to gas chambers or would get shot.
The BEST definition of air pressure as it is used in the passage is the most likely force exerted by the weight of air.
This is because although your text is incomplete, the most likely answer based on actual usage of the word "air pressure" is the force exerted by the weight of air.
<h3>What is Connotative Meaning?</h3>
This refers to the implied meaning of a word that is used in a given sentence.
'
Hence, we can see that The BEST definition of air pressure as it is used in the passage is the most likely force exerted by the weight of air.
This is because although your text is incomplete, the most likely answer based on actual usage of the word "air pressure" is the force exerted by the weight of air.
Read more about connotative meanings here:
brainly.com/question/711021
#SPJ1