Answer:
The answer to your question would be the second choice; <em><u>"To declare the plan to punish those who had committed war crimes"</u></em>
Explanation:
In the passage it states that the "International military tribunal was established for trial and punishment of the major war criminals of the European". Which leads to the second answer choice matching the passage.
I Hope this Helps!!!
Urban living was the trend in the in the late 1800’s. With houses with electric lights, running water, modern plumbing, and attractions such as museums, libraries and theatres, I can see why. Even though Urban living had a good side, it also had a bad side.there became less and less jobs. City living also posed the risks of crime, violence, fire, disease, and pollution. With city populations growing the problems became worse and complicated as it became hard for people to find jobs, which resulted in an increase of pickpockets, swindlers, and thieves.
Hope this helped! :)