Answer:
- es una catarata es he table is ángeles at 50
Explanation:
hdydiishg <em>bzjxukdusjsjxhx</em>
Answer:
negative punishment
Explanation:
Punishment (positive or negative) decreases the chances that a particular behavioral reoccurs.
Handing a prison sentence to anyone that offends the laws of the state is an example of negative punishment based on available research. This is because, serving a prison sentence makes it more likely that the convict will commit the same crime again.
While many experts in criminal justice have observed that many ex-convicts tend to re-offend, the principles of positive punishment for convicts have been set out by Peter B. Wood in his paper titled "Exploring the Positive Punishment Effect Among Incarcerated Adult Offenders
"; American Journal of Criminal Justice 31(2):8-22; 2007; .
In his submission;
<em> "As the U.S. has pursued a policy of mass imprisonment for nearly three decades, now boasts the highest incarceration rate in the world and returns nearly 800,000 ex-convicts into our communities each year, more attention to this issue is called for-particularly since it could be argued that, for many offenders, criminal justice punishments promote future offending."</em>
The developing countries are cheaper for production and labor so it is economically beneficial
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.