Salaried employee receives a fixed amount of money ,regardless of specific hours they work.
Answer:
When the Second World War ended, France was decimated. ... But an enormous vacuum had been left in the free world by the end of World War II, and the Soviet Union was determined to move into that vacuum. Now, that was the basis of the Marshall plan when we were thinking about reviving Europe.
Answer: C) She didn't randomly assign participants to the experimental and control groups.
Explanation: It is necessary to randomly assign people to hot or cool units becasue if you give people a choice, they will automatically select the room with the temperature they prefer which would overthrow the point of the experiment.
Hope this helps! :)
The inference is that the lesson from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given.
In this case, the inference is that the lessons from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health. It's also important to stay fit and exercise.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
The author has a negative view of "nougat."
Explanation: After explaining what nougat is, the author then talks about how candy makers add a number of ingredients that are not healthy. Clearly he or she does not like the use of vegetable fat, and extra amounts of corn syrup and sucrose-thus has a negative view of nougat.