Answer:
Summary:
Writing is a challenge for many, especially when utilizing unfamiliar language and ideas. This challenge never ceases to exist even to the most experienced of writers. As such, it is vital to all writers to properly manage one's time and avoid procrastinating at all costs.
The three main points:
- Writing is a difficult task for many
- Writing does not get easier with time or experience
- Procrastinating will not improve your writing abilities
Explanation:
- I gathered this idea from the first sentence which is referred to throughout the entire paragraph as to writing being difficult.
- From the second sentence and on, the passage explains how writing does not get any easier with time and how to deal with this agonizing truth.
- The final sentence writes about the bad habit of procrastinating and how no one should try to cope with their writer's block by doing this.
Spending $100,000 to clone a pet is not worth it. If you valued and loved your pet you should not try and replace them.It would be like cloning a family member.Sure cloning your pet may seem like you never lost it, but it would probably only clone it's physical appearance and not what made it so unique to you.For example the qualities that made you happy like it's personality.
Answer:
Record quotes and page numbers that reflect Anne's thoughts and ideas about each category at the beginning and the end of the diary. If you would like to address categories that are not listed, use the blank rows. Finally, use the fourth column to summarize your ideas about how the quotes you select ...
Explanation:
you need to put the passage so we can tell you the answer