The hockey team <span>coveted</span> the first-place trophy that was awarded last year to their arch rivals.
Coveted means to really want something.
Answer:
B. Depressing
Explanation:
In the excerpt, the narrator is giving information about the previous and new place in which the characters are placed, and the general idea is that they were used to see property abandoned and dead animals (certainly not a very nice image). But, in this new place everything gets worse, and it turns out to be disturbing for the characters.
We can actually deduce here that the book that the author use in the passage is: Sibling relationships.
<h3>Who is an author?</h3>
An author is actually known to be a person who writes, publishes and sells the published book. Authors share their knowledge, expertise and experience through writing.
We see in the attached image the passage that completes the question.
Thus, the actual book the author used in this passage is that of sibling relationship.
Learn more about author on brainly.com/question/15816956
#SPJ1
Answer:bella swan her real name is Isabella Marie Saw she is a clumsy boring character. As a human,bella possesed a natural immunity to the mental Powers of vampires.
Explanation:
1. To prepare students for their futue roles in society
2. To provide an alternative to the violence and dishonesty students see around them
Hope this helps!!!!