1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tems11 [23]
3 years ago
10

What connotation does the phrase "night in the swamp" convey?

English
2 answers:
expeople1 [14]3 years ago
4 0

Answer:

I'm assuming it Is Danger

Explanation:

Swamps aren't usually very comfortable to be around and they usually have dangerous animals and creatures residing in them. Maybe? I'm not entirely sure.

inysia [295]3 years ago
3 0

Answer:

Danger

Explanation:

The intention or feeling that is implied when hearing the phrase "night in the swamps" is that of Danger. This is because Swamps over the years have been used countless times in many horror movies, novels, and stories. Therefore people have become accustomed to getting a sense of discomfort of scare when hearing the phrase "night in the swamps".

I hope this answered your question. If you have any more questions feel free to ask away at Brainly.

You might be interested in
Which sentence best states the main idea of this section of the chapter ?
SpyIntel [72]
I believe it is A. Because it’s talking about how the salt is a danger and letter A talks about the danger of it.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
IS this imagery "His appearance was greatly in his favor: he had all the best parts of beauty, a fine countenance, a good figure
KatRina [158]

No, it is not imagery.

Imagery would tell you how he looks specifically, these are all general observations. You cannot imagine him in a detailed manner with this info. Is he blond? Is he a brunette? Does he have pale skin? If we can't make an image in our mind, then it's not imagery. Imagery consists of SPECIFIC details. For example, imagery would be, "His eyes were a crystal blue, as if they were made of water. It seemed like you could jump right into them and swim for hours."

4 0
4 years ago
Which passage from the Article best supports the idea that the information obtained from a
-Dominant- [34]

Answer:

Take the Fitbit. The bracelet-like gadget can count someone's steps. It helps people  stay physically fit. The newest models track heart rate and stress levels.

Explanation:

The above passage (part one) from the article supports the idea that information obtained from a wearable device can be used to improve one's well-being.

This part claims to help people stay physically fit and it also claims that its newest models track heart rate and stress level. Staying physically fit, tracking heart rate and stress level are all related one's well-being.

Jacquard Tag in second part is not about one's well-being but about reaching Google's voice assistant.

EP 01 in the third part is about having fun for feet by syncing with music.

The last and fourth part is the conclusion and talks about tackling common problems.

3 0
3 years ago
This is my question plz help
Slav-nsk [51]
This is my question, please help me.

I fixed your grammar.
4 0
3 years ago
Select the correct answer. Why does a poet use allusions? A. to express his/her thoughts or feelings B. to pay homage to another
serious [3.7K]
A. to express his/her thoughts or feelings
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • identify the appropiate punctuation for the underlined world or phrase , In high school I enjoyed reading the catcher in the rye
    5·1 answer
  • Which part of this excerpt from Homer's Odyssey uses an epic simile?
    7·2 answers
  • In the book "Unusual Normality" what are some ways that Ishmael Beah's differs from his classmates? Cite evidence from the text
    15·1 answer
  • Which doesvhaunting mean in the sentence I’ll be haunting the post office on Wednesday vowed Diana
    10·1 answer
  • What do you think Millicent will say to the sorority sisters? Write dialogue that Millicent might say when the initiation is ove
    15·2 answers
  • Which question is most likely raised by this article?
    12·2 answers
  • 9.
    7·1 answer
  • For anyone who has read rogue wave or is reading rogue wave help plss
    11·2 answers
  • The speaker thinks that dreams deferred...
    6·1 answer
  • Once all the _ conditions were met,the plan was executed
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!