He gives a kind of fair chance because he provides his opponent with a hunting knife, training, and reliable clothes, while all Zaroff has is a 'tiny little' hand gun. Although, once he is up against Rainsford, Zaroff begins to cheat at his own game by bringing out his bodyguard and his pack or dogs into the hunting grounds with him.
Answer:
B. The ice cream flavor board should be constantly updated.
Explanation:
The main idea of the passage is described in the first line of this paragraph i.e. <em>"The trouble is, of course, that they put up that sign..."</em>. This problem/idea is discussed in next few lines. In the last part of this passage, the writer tells the readers about children's special abilities to identify the flavors just by names, without the signs.
Option A is not correct firstly because the writer has clearly stated the main idea by calling it <em>"the trouble" </em>and secondly the passage is about ice-cream and not about children's abilities.
Option C is incorrect because the passage says nothing deciding on flavor of ice creams.
Option D is incorrect because it is contrary to what is described in the passage. Passage says they don't update signs. Moreover adding new flavors is not result of running out of flavor.
Answer:
Dunbar's number is the cognitive limit of human relationships that can be maintained by a person at a time. The number is deemed at 150.
Explanation:
British anthropologist Robin Dunbar came up with the notion of the Dunbars number. According to him, there is a correlation between the brain size of primates and the number of stable relationships they can maintain at a time.
In lay terms, Dunbar explained that this number depicts the number of people a person can freely join at a table in a bar uninvited. Inclusive in this number are also past colleagues and friends that can be reunited and associated with. There are ongoing debates about the accuracy of this notion.
Answer:
B.
Explanation:
A, C, and D need a subject.