1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kupik [55]
3 years ago
6

What is one reason the Victorian era saw an increase in the population of theatergoers?

English
2 answers:
Goryan [66]3 years ago
7 0

More people lived in the cities


Apexxxx

timama [110]3 years ago
3 0

Answer:

A). More people lived in the cities.

Explanation:

The Victorian era was the age of major developments as the industrial revolution was on its peak that brought numerous social and political reforms. The scientific developments, growth of industries led people to immigrate to cities and varied social and political reforms eventually(as per the question) led to increasing the number of people gaining interest in the theater. Therefore, theater flourished unexpectedly during the Victorian era and thus, there was 'an increase in the population of theatergoers'. Theater became more open and began to reflect the social issues prevailing in the society which people liked and thus, no. of theatergoers saw a steep rise due to the huge no. of people(immigrated to city). Thus, <u>option C</u> is the correct answer.

You might be interested in
Antonio seems to have it all. Why, then, is Antonio so sad? Why doesn't he know the cause of his sadness? What guesses do Solani
larisa86 [58]

Answer and Explanation:

This question is about "Merchant of Venice."

1. Antonio is sad for no apparent reason, but nothing makes him happy and he has an irrational and unreasonable melancholy. Not knowing what causes sadness makes him sadder and in addition to being confused, the reader also cannot find out the reason for the sadness.

2. Solanio and Salerio believe that this sadness can have many reasons, mainly reasons related to the heart and business. In that case, they believe that he may be in love or worried about finances.

3. What helps Antonio to improve is to talk to his friends.

5 0
3 years ago
HELP ASAP PLEASE! Flowers for Algernon:
daser333 [38]

☁️ Answer ☁️

Like this

6 0
3 years ago
!PLEASE HELP! Is Loretta a good or bad person? Explain.
koban [17]
Sure i mean i need an article
7 0
3 years ago
10
Snezhnost [94]

Answer:

B.

Explanation:

When you describe a plural noun's possession, you add ' after the plural noun, e.g. <em>my grandparents' house</em><em>,</em><em> </em>BUT when the nouns are showing joint possession, only the second noun has to be possessive, e.g. United States and Mexico's border.

Hope this helps!

3 0
3 years ago
Read the following passage from the beginning of Charles Dickens' 1854 novel Hard Times. In the passage, Mr. Gradgrind, a succes
Alexxx [7]

According to the text, one of the themes developed on the novel should be The Effects of Facts over Opinions on Children's Education. It is no wonder that facts are important to learn in order to build a frame of reference to construct one's own ideas, but the issue developed in the story comes when a powerful man wishes that children learn by facts alone. This practice will surely have a dramatic effect on the story, since at one point, the characters will realise the importance of considering other's opinions to generate proper and educated ideas to share.

The idea of The Impact of Private Companies on the Common Society should be included in the story as well, as it is a businessman that demonstrates the potential grasp of a few individuals over the livelihoods of many. For better or for worse, the ideas and experiences of one person can become the perceptive world for the rest if the right amount of power is possessed, and enough money is put on the table.

4 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • deshawn is 38 years old and is married with 3 children, ages 2, 4, and 6. he makes $45,000 a year and is planning to retire when
    14·2 answers
  • Look at this if you can't answer then you aren't in school
    13·2 answers
  • How did England and its language english get their names help me pliss...??
    11·1 answer
  • What is the following​ sentence? The early English settlers were hypocrites because they practiced discrimination while espousin
    9·1 answer
  • Which scenario would most likely result in genetic drift?
    9·1 answer
  • What is the conflict of sol painting inc ? (15 points pls help i’m dying over here :/
    12·1 answer
  • Interesting speech topics for 14 year old
    7·1 answer
  • HELP ME PLZZ
    11·2 answers
  • How does the point of view in "Ozymandias" affect who the reader hears? A) It is written in second person so the reader can hear
    13·1 answer
  • Why is Katniss heading to District 8 at the end of this chapter?
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!