1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
IrinaVladis [17]
3 years ago
15

Manjiro shuddered. These were certainly barbarians if they killed animals to make shoes! Such a thing was against the law in Jap

an.
Eleven eyes. When at last he dared to look up, what he noticed was their eyes. Each pair a different color: green as a stormy sea, blue as the sky, black as night, or brown as his own. One man had only one eye, and that one as gray as a cloudy day. The other eye was covered with a patch.

There did not seem to be any tails, horns, or fangs among them. There were some alarmingly hairy faces and plenty of big noses, though!

—Heart of a Samurai,
Margi Preus

Read the passage. What does it help you understand about how Manjiro’s character has developed?
English
2 answers:
STatiana [176]3 years ago
8 0

Answer:

The passage shows that Manjiro is thinking more independently than he did at the beginning of the story. He is not as influenced by the fears and ideas common in his culture; instead, he recognizes that the "barbarians" on the ship are simply people just like him.

                                             

VladimirAG [237]3 years ago
7 0

Answer:

His character developed by realizing that these people that had killed animals to make shoes were not barbarians or monsters, but normal people just like Manjiro himself. This realization shows that Manjiro is beginning to understand these new people, be less afraid, and not be so harshly judgmental of new experiences.

Explanation:

Explanation in answer.

You might be interested in
PLEASE HURRY~ THXS
Klio2033 [76]

Answer:

to show that neither antigone nor creon is capable of acting mercifully which leads to both of their downfalls

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Select the correct answer from each drop-down menu. (please select one of the options in parentheses, each possible answer has "
LuckyWell [14K]

The correct answer from each drop-down menu are the following ones:

The article "The Melting Arctic" attempst to win over public opinion by making use of persuasive techniques. One such technique is the use of <u>scientific data ,</u> which relies on proofs, graphs, and charts. The article also relies on <u>expert opinion,</u> which involves the endorsement of an idea or opinion by a renowned professional in that particular field.

In contrast, the NOAA video uses visuals of animals to appeal to the viewer's <u>emotions.</u> It makes <u>passionate</u> claims about the worsening Arctic conditions and the adverse effects they have on animal life.

The linking word "in contrast" indicates that what is about to be introduced should be the opposite to whas has been said. Consequently, as the first paragraph talks about scientific data, the second one should appeal to the opposite of that, that is, emotions and beliefs. "Passionate" is the only adjective in the examples that has a positive connotation that can be put together with the first option ("emotions").

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
9. How could Father Connoly best be described?
GuDViN [60]
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 0
3 years ago
How does a bond differ from a stock? Select all that apply.
Nadusha1986 [10]

Answer:

1, 2 and 5

Explanation:

A bond may be issued by the govt or a public company to raise cash for the time being and return it to the investors when the bond matures. While on the other hand, stocks are a small ownership of the company which you buy at the prevailing price in the stock market. The bonds are held for long term whereas stocks can be bought and sold within the same day. The return on bonds are stated before while stocks depend on the volatility of the stock market therefore its riskier.

4 0
4 years ago
Is the narrator of "the legend of sleepy hollow" reliable?
valentina_108 [34]
The narrator, diedrich knickerbocker, is an unreliable narrator because he heard this story from others and did not believe the story, himself.
3 0
3 years ago
Other questions:
  • What do yo mean by human resouce management​
    10·2 answers
  • Guys plz help me I dont know this one Omg
    14·1 answer
  • Read the sentence.
    13·2 answers
  • HURRY!! 50 POINTS WHO EVER ANSWERS FIRST AND CORRECT GETS BRANLIEST!Maxwell studied the script for the play intensely.
    13·1 answer
  • Caleb is about to begin reading an autobiography. Which of the following can she predict will be a feature of the text?
    11·1 answer
  • Hello, I hope you are having an amazing day.... I hope you can help me.
    12·1 answer
  • Please help me with this easy question
    10·2 answers
  • Can someone help me with number 1. Thank you.
    13·1 answer
  • PART A; Which of the following identifies the central idea of the text
    14·1 answer
  • Study the photograph following paragraph 1.You can tell that this spring is about the size of.......​
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!