Answer:
3. If students read the literature assigned to them, they should be able to successfully develop their research thesis.
or
4. If you read the literature assigned to students, students should be able to successfully develop their research thesis.
Explanation:
Answer:
She didn't want Boo to feel embarrassed by being led across the street by an eight-year-old. Her aim was to make him seem to be in control
Explanation:
The reason why Scout arranged things so that Stephanie Crawford would see Arthur Radley walking her down the sidewalk if she was watching from her window upstairs is that She didn't want Boo to feel unsettled or uneasy by being led across the street by an eight-year-old. Her aim was to make him seem to be in control
The excerpts was from a novel named "To Kill a Mockingbird"
To Kill a Mockingbird is an award winning novel written by Harper Lee and was published in the year 1960. The book was successful immediately it was published and this caused it's acceptance in high schools and middle schools in the United States, it also subsequently become a classic of modern American literature, The novel also won the Pulitzer Prize.
The topic sentence of paragraph 7 of the passage is That was in 1998, and by 2013, around 70,000 volunteers had removed more than 7.5 million pounds of garbage from along the Mississippi and other rivers in several states.
<h3>What do you understand by Topic sentence?</h3>
A topic sentence is a sentence that sums up the fundamental thought of a passage.
It is generally the main sentence in a passage. Otherwise called the fundamental thought what the author's situation on that theme, it exemplifies or sorts out a whole passage.
A theme sentence, generally the principal sentence in a section, presents the primary thought of that passage and establishes its vibe.
A theme sentence is particularly significant in articles, where points change from one passage to another. This makes knowing how to compose a subject sentence vital for any understudy or author.
For more information about topic sentence, refer the following link:
brainly.com/question/1771002
#SPJ1
Answer:
Explanation:there lived a girl named kana she was raised up in a very responsible family this family was very humble when she was 7 years old when her parents got kidnapped she cried and cried on the third day of her parents kidnapping two strangers came to the house a man and a woman she allowed the strangers she fed this strangers wore them her father's and her mother's clothe she never knew that this were her parents it was on her 8th birthday when she found out that those strangers were her parents she was so happy "it pays to be kind to strangers".
<span>Noah and Abbey combined all their money and came up with fifty-seven dollars and sixteen cents which they would spend all on dye. They decided to buy fuchsia dye, perfect for Operation Royal Flush. They would buy food dye because it wouldn't be harmful to the animals. When they left the store, Bull was standing outside. They were frightened at first, but he said he just came by to say he was sorry and that he and Jasper, Jr., were wrong all the times they had hassled Noah. Apparently, the old stranger had scared him into apologizing.</span>