Answer:
Bro you will never know what is life ,Sometimes life becames so Pain,you think to remove your self from the world of pain,but for full filling your dream you will start hard work you will fail again restart it's a continous process which you will never see but its going and going you will never know.
Nice question.You shoild find your self what it is than you will understand rather than my opinion.Hope you undertand what i meant to say
The answer would be piggy because of his consistent attention to following rules.
Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D
Critical thinking refers to the ability to establish reflective reasoning in the most diverse situations, allowing the individual to make specific observations that help him to reach concrete and precise conclusions.
Critical thinking is a skill and as such it must be stimulated constantly, so that the practice in reasoning and reflection is increasingly improved. It is favorable that this stimulation is carried out since the individual is a child, so that in adulthood there is no problem getting used to complex and intricate concepts. One way to stimulate this type of racism is through reading, which manages to force the brain to think, unravel problems, create arguments and ideas.
Therefore, we can conclude that critical reasoning empowers the individual, who can quickly discern right and wrong things regardless of the environment in which he finds himself, thus preventing him from being deceived or lubricated at any time in his life.
Hmmm... Either A or D, but I'm not sure. I know for a fact that B and C are her motives, but A and D are quite similar