Education has been the foundation of modern age world because of the need to educate the youth of the world countries that live in poverty have no affordable education system or an education system at all by making education free for everyone then society can move together as one instead of competing country against country to see which one is able to advance faster.
Answer:
The correct answer is In order to balance society and solitude, one must maintain both independence and sympathy for others.
Explanation:
Paragraph 7 impacts the central idea or theme of the passage as <em>в). It emphasizes the exclusive nature of </em><em>Darjeeling's tea</em><em>.</em>
The exclusivity of Darjeeling's tea can be traced to the following qualities:
- It has unique flavor
- It mixes Chinese and Indian tea genetics
- It has intricate harvesting processes
- It is lighter and less astringent than other black teas.
- It is a more layered and complex green tea
Thus, paragraph 7 does not impact the central idea or point by explaining the wide variety of teas or how geography affects tea production, or emphasizing the confusion surround Darjeeling's tea.
Read more about the central idea of a passage at brainly.com/question/9354322 and Darjeeling's tea at brainly.com/question/14971797
Answer:
The artwork suggests a woman in her home, whilst the poem's figurative language connects her to nature.
Explanation:
It should be D) by adding some statistics from accident reports that involved MP3 players