Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
Answer:
Explanation:
A Passion for Nature
A leaf, a flower, a stone – the simple beauty of nature filled John Muir with joy. Muir shared his love of nature through writing and inspired people to protect our country's wild places, fueling the formation of the National Park Service and the modern conservation movement.
Answer:
been 6 hours I assume you're no longer in need of assistance so don't mind me if I just get these gains if you will. Maybe snatch a lil points I don't know feeling risky today ...
The correct answer for the question that is being presented above is this one: "TRUE." <span>Structural grammar defines a sentence and parts of speech. This statement is true because structural grammar does define the sentence and as well as its parts of speech.</span>