1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mr_godi [17]
3 years ago
5

A book of maps: almanac atlas periodical concordance

English
1 answer:
valkas [14]3 years ago
6 0
A book of maps is an Atlas. 
You might be interested in
What are some ways lawyers and actors are alike
san4es73 [151]

Answer:

both pay really good money, they put time and effort into their work, they are likeable and have positive energy

Explanation:

7 0
3 years ago
Which sentence should Gordon revise to make it more precise, and why?
Law Incorporation [45]

Answer:

Gordon should revise sentence 1 to provide specific details about what "struck" him as he first entered the room.

Explanation: Read the paragraph from Gordon's personal narrative.

1 When I first entered the room, I was really struck by what I saw. 2 It was my first day of cooking lessons, and I was on my way to fulfilling my dreams of one day becoming a chef in my own world-renowned restaurant. 3 I had spent countless hours of my childhood watching my parents, both professional chefs, prepare savory meals for my sisters and me. 4: From them, I had already obtained a solid foundation of cooking basics. 5 : However, it was in this room that I would build upon those basics and begin my ascent as a chef in my own right.

I hope I can help you Good night :)

6 0
3 years ago
What does sugar symbolize in the story? the luxuries enjoyed by the ruling and middle class the reason the people had to rebel t
oksano4ka [1.4K]

Answer:

the luxuries enjoyed by the ruling and middle class

Explanation:

got it right on edge

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence from the passage supports the
almond37 [142]

Answer:

but much research has been done and more has learned about brain injuries in the last 5 years

Explanation:

because this shows they are telling more players about the injuries and informing them about the dangers of playing

5 0
3 years ago
Use context clues to
nataly862011 [7]

Answer:

The answer is A

Explanation:

Because prudence means to be disciplined or cautious so. The rest of the answer has to do with carelessness and incompetence.

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read the claim.
    6·2 answers
  • PLEASE HURRY!!!
    11·2 answers
  • Parts of speech label the parts of speech
    15·2 answers
  • Need helpp fastt plss will give brainliest to who is correct plss helpp
    13·2 answers
  • Which is an example of a good identity foundation?
    7·2 answers
  • Whoever says the funniest joke wins brainliest
    11·2 answers
  • Can you guys help me fill this out with possessive pronouns?
    9·2 answers
  • Please help I will mark brainliest I'm really in need now<br> (Please explain)
    5·2 answers
  • Is anyone there now? I am getting bored​
    14·2 answers
  • 6.Was leaving her child's health up to faith the same as leaving it up to fate? In the context of this
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!