Answer: The third one is the correct statement.
Explanation: The third one is correct because if you notice in passage 1 line 2 and Passage 2 line 1 both authors are expressing how Newspapers are not that popular anymore and are quite irrelevant since we have internet and how whatever happens on that specific day and hour or two later and article about it shedding more light about situation/ scandal etc comes whereas we read it a day after like how in passage two it states why read todays news tomorrow. (The author is talking about the news paper).
Sound or what something sounds liike
Relevance is ordinarily a necessary condition, but not a sufficient condition, for the admissibility of evidence. For example, relevant evidence may be excluded if its tendency to prove or disprove a fact is heavily outweighed by the possibility that the evidence will prejudice or confuse the jury.
Books but me I don’t really what you are asking could you say it in another sentence
Answer:
mandatory, come, opportunity
Explanation:
right on edge