Answer:
the same purpose
an appeal to emotion
an appeal to reason
Explanation:
Both of the passages focus on the same purpose. It tries to convince the readers by<em> appealing to emotion</em> and<em> appealing to reason. </em>
Passage 1 appeals to emotion by using words and phrases such as <em>"dread"</em> and <em>"methods of barbarism." </em>These allow the readers to feel what the writer is claiming. Passage 2 appeals to emotion by using the words <em>"awake to life and freedom"</em> and<em> "long suppressed.</em>" It tries to convince the readers that India needed the freedom because it has been suppressed for a long time.
Besides appealing to emotion, both passages also<u> appeal to reason.</u> Passage 1 mentioned about the<em> "late war"</em> which happened in history. This is considered an evidence to his argument. Passage 2 mentioned about the<em> "dawn of history of India"</em> which backs his argument.
So, this explains the answers.
Answer:
The piece of textual evidence that best supports the inference that Anthony Trudel's parents encouraged his love for golf is:
"As long as he paid attention in school...He could play as much as he wanted."
Explanation:
In the article "Rickie Fowler, Make-A-Wish and the walk of a lifetime at Detroit Golf Club," written by Shawn Windsor on June 30, 2019, the story of Anthony Trudel's love for golf was profusely narrated. And Shawn described the efforts made by Rickie Fowler to make a difference in the life of Anthony Trudel, a teenager who has brain cancer and loves Rickie Fowler and his golfing talents, especially his respect for others in the field of play.
.edu .gov and .mil this is because they are verified websites
Answer:
desparing
Explanation:
because the person is going through grief