Answer:
out put means that what you do and comes earlier but outcome means that you practice for long time and you get that
Explanation:
please follow me
Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
Answer:
I believe that the answer is A
Explanation:
it would be D, but the cat is not injured/harmed. It’s A, because trying to keep the small kitten alive is extremely challenging, and emotional, because as you can see in the text, he is immediately pack-bonded to the cat because of the death around him
Hi there!
The sentence that would need a semicolon is the first sentence, Jerry loves tennis he plays everyday. Here's the corrected sentence: Jerry loves tennis; he plays everyday. The semicolon separates the two ideas in this sentence. Since this is the only sentence that has two ideas in it, this sentence needs a semicolon. (I hope this explanation is okay, and you understand what I'm trying to say!)
Hope this helps!! :)
If there's anything else that I can help you with, please let me know!