1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Irina-Kira [14]
3 years ago
11

Last question: any help is appreciated :)

Spanish
1 answer:
Juliette [100K]3 years ago
6 0
5.respondio/perdio
bebia
vuelve/hace
come
teme/sabe
pierde
cogemos
duele/duele
sabemos/perdimos
ponian/comia


6.dormiamos / estaba / pude / tenia / pasaba / venia / sabia / esperaba / causo / era / habia / estaba / queria / estuvo / falto / seria


7 says observe the first text we read. how was your country in the end of sg.xix? and your city?



You might be interested in
What does La Navidad es el 25 de noviembre mean in spanish
zysi [14]
Christmas is the 25th of November
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Yo me desayuno change into preterite tense
Bumek [7]
I change into <span>preterite tense breakfast 

</span>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided, use them in your answer. 1.
earnstyle [38]
<h3>II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided,  use them in your answer.</h3>

1. ¿Adónde vas para comprar libros?  

Answer 1 : Voy a una librería para comprar libros.

2. ¿Adónde van Uds. para ver una película?  

Answer 2 : Vamos al cine para ver una película.

3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel)  

Answer 3 : Hoy tengo que leer una novela.

4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum)  

Answer 4 : Esta noche voy a ir al museo.

5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement.

Answer 5 : Gracias por tu invitación, pero tienes que disculparme porque ya tengo otro compromiso.

6. ¿Tienes que estudiar mucho?  

Answer 6 : Sí, porque estoy preparando los exámenes.

7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta?  

Answer 7 : Sí, vamos al correo para mandar una carta.

8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance.  

Answer 8 : Me encantaría ir a bailar a algún club.

9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30)  

Answer 9 : Voy a ir a la biblioteca a las 6:30.

10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)

Answer 10 : Voy a la panadería porque tengo que comprar pan.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

6 0
3 years ago
Part 1—Matching 1. _____ ¡Abra los ojos! a. 2. _____ ¡Hable! b. 3. _____ ¡Levántese! c. 4. _____ ¡Siéntese! d. 5. _____ ¡Lea! e.
vekshin1
You need someone to translate the first 5 questions?
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
MandatosFill in the blanks Activity Hide details InstructionsCompleta las oraciones con los mandatos familiares de los verbos in
rewona [7]

1) prende

2) empeza

3) pierdas

4) guarda

5) revisa

6) imprime

7) dale

8) apaga

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Who can help me with some spanish
    15·2 answers
  • How much money will bolsa make with this case ?
    9·1 answer
  • Which the following is not a Spanish word. mesa ,canyon,sierra, mountain
    6·2 answers
  • My presentation about Bolivia is due in 1 day, and I need more information, I got some help before but Im really screwed because
    12·1 answer
  • Si en el primer eje temático estudiamos la idea de que el agora era el espacio de la ciudadanía, ¿qué idea de la ciudadanía podí
    9·1 answer
  • ¿Dónde trabaja el dependiente?
    9·1 answer
  • Favorite spanish song and what’s it about? Favorite spanish artist, and why????.....
    13·1 answer
  • Irregular affirmative Tu commands, help.
    8·1 answer
  • What’s the answer to this
    15·1 answer
  • Complete each sentence with an appropriate adverb based on an adjective in the word bank
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!