Answer:
Mohan drove a taxi to earn his livings.
I believe you should should eliminate cash because although it comes in handy when paying small items, such as gum or candy, it is easy to lose considering the are paper bills, they take too much time to count individually, and because it is used a lot in the black market, since it is not easy to trace (if we eliminated cash, black market buyers would be easier to trace). Hope this helps! Please mark brainliest! Thank you v much! :)
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
Poems are divided into sections called Stanzas. Stanzas are basically groups of lines which form the basic repetitive metrical unit of a poem or a verse.
Hope this helps!!