1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sergio039 [100]
3 years ago
5

Read the passage.

English
2 answers:
Masja [62]3 years ago
7 0
It is limited third person
gulaghasi [49]3 years ago
3 0

The correct answer is C. Omniscient third person

Explanation:

In literature, the point of view refers to the type of voice or narrator that tells the events that occur in a story, common points of view include the first person that uses the pronoun "I" to tell the events of the story; second-person point of view that can be identified for the use of "you" and third person point of view.

In the case of the third person the events are told by someone who witnesses the events, but generally is not part of them and because of this the narrator uses the third person pronouns "she", "he", "it" or "they" to refer to the characters of the story. Additionally to this, a third person point of view can be limited if the narration is limited to the elements that can be observed or omniscient if the narrator knows the feelings, perspectives, thoughts and other inner processes of the characters.

Considering this, in the case of the passage presented the point of view is "Omniscient third person" because the narrator uses third-person such as "she" or "it" to describe the elements of the story, but also knows the feelings and perspectives of the character "the more nervous she became", "making everything seem spookier than it already was".

You might be interested in
How do i delete a question (I made this on accident)
MaRussiya [10]

Answer:

You can edit/change your question for up to 30 minutes after it's been added, and only if it hasn't been answered. After that, you can only comment on your question and add more details or can ask a Moderator or Administrator to remove your question with a reason.

4 0
3 years ago
Can someone please help me? :(
Oliga [24]

Answer:

A) Nighttime was approaching.

Explanation:

Nighttime was insinuated, but not bluntly or plainly shown.  Implicit means "Implied though not plainly expressed."  SO if we look at the passage and the multiple-choice questions we see that B, C, and D, were all plainly expressed.  They were given a signal, as well as were "explicit" because they didn't hide any information.  The only information we have that "nighttime was approaching" would be that the "sky was getting dark."

6 0
2 years ago
For the story :Desiree's Baby," What is the author’s most likely purpose for introducing the story through Madame
pishuonlain [190]

Answer:

hope this helps

Explanation:

What we see in this story are two extremes of kinship: Monsieur and Madame Valmondé very willingly take in Desiree as a baby who they knew nothing about. There were theories among the townspeople that she was left by a party of traveling Texans, but that did not seem to make a difference for the Valmondés. They took in Desiree as she was, and it was only when Armand took a fancy to her as a grownup that Monsieur Valmondé cautioned Armand to at least consider the background of Desiree. When Desiree realized what Armand thought about their child and about her racial background, she writes a heartfelt and urgent letter to Madame Valmondé. The Madame sends back a brief reply: "My own Desiree: Come home to Valmondé; back to your mother who loves you. Come with your child." It is more than evident that regardless of all that has happened - and from the tone of Valmondé's letter it seems that she knew something like this was going to happen - Valmondé very enthusiastically tells Desiree to come home. Moreover, she tells her to bring the baby as well.

4 0
3 years ago
What conclusion can be drawn about the setting, based on the descriptive details in the passage? The courtyard is very hot and i
Anarel [89]

Answer:

(B) The Tomb is underground and dark, and its opening is covered by a heavy grate.

Explanation:

took test

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help me and answer this! :(
noname [10]

Here is a base paragraph you can wok off of:

My life style is healthy because I exercise and eat as healthy as I can. I could probably eat more greens to improve my eating habits, and be on devices less though. I am also physically active every day. Something that prevents me from making these changes is lack of motivation because of everything that is going on in the world. To help stick to my goal, I can think of something that will motivate me for example, thinking about how I can become healthier by having better habits. It is sometimes hard to stay motivated, but I try my best.

Please consider giving brainliest, I hope this helps you out love! <3

7 0
3 years ago
Other questions:
  • "Don't be a Scrooge!" Jack said. "We will be doing this alien a favor! What figurative term is being used in this sentence?​
    6·1 answer
  • DOCTOR. … Infected minds To their deaf pillows will discharge their secrets. More needs she the divine than the physician. God,
    7·2 answers
  • Read the excerpt from the novel, The Mysteries of Udolpho, below, which has a theme to
    14·1 answer
  • All of he following are need media outlets except_____
    8·2 answers
  • Explain something about how Zach hodskins faced his challenges.
    5·1 answer
  • A<br>what<br>research work,<br>was field​
    14·1 answer
  • How does Sojourner truth use a biblical reference to support her argument? Story "Ain't i a woman"
    6·1 answer
  • Please can someone help my assignment in english.​
    9·1 answer
  • I want you to know
    11·1 answer
  • Correct the underlined word in the sentence below so that the subject and verb are in agreement. The woman weave cloth on the lo
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!