Answer:
I love autumn; its my favorite season.
Explanation:
Seems correct there are no misspelled words..
While not as strikingly beautiful as Cherry, Marcia is small and cute with dark hair. Two-Bit normally goes for Greaser blondes, but he really hits it off with Marcia because they are so much alike. They both have the 'same scatterbrained sense of humor. Hopefully this helps a bit
Answer:
I would say A.
Explanation:
When a baby is born they do not know or remeber anything. They don't start to have a <u>developing</u> mind until they are 2 to 3 years old.
The sentence that best expresses the main idea of the passage is this:
- The practice of aquaculture is growing in every part of the world.
<h3>What is the main idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is the fact that the practice of aquaculture is fast becoming adopted in many parts of the world. The author gave instances of countries where this practice was becoming popular. When we read a text, the objective should always be to determine what main ideas the author wants us to gain.
The informational article about agriculture was designed to acquaint readers with the global spread of agriculture. Having gained this piece of information, the reader might choose to act on it immediately or use it at a later time. So, the main idea of this passage is the worldwide adoption of aquaculture. Therefore, option D offers the best choice.
Learn more about aquaculture here:
brainly.com/question/275198
#SPJ1