Answer:
"Did not make me condone cold-blooded murder," finished Rainsford stiffly.
"But they are men," said Rainsford hotly.
Explanation:
These sentences were said by Rainsford when he found out that Zaroff took pleasure in killing men for fun. Zaroff believes that this is just a different type of hunting, and that men are the most interesting prey. However, Rainsford argues that men are not meant to be killed. In the first sentence, he refers to this as "cold-blooded murder," while in the second sentence he argues that they are men, and therefore, should not be hunted. The fact that he condemns this action shows that he was also not justified in killing Zaroff.
Answer:
The figurative language used in the passage is metaphor.The figuaritive language contributs to the meaning of the passage because Michelangelo has a feeling in his get which is metaphorical. It helps clarify my understanding of the passage because it tells me that Michelangelo has a feeling that he will succeed and he feels like he did good.
Explanation:
This is what I think the figurative language is, but I know the rest is right.
It's a metaphor because he had a metaphorical feeling in his gut that he will succeed and you can't get that feeling in your gut. It's trying to tell you that he feels lucky and that he feels like he succeeded.
Answer:
These acts all helped the countries form new states. These acts all helped to move frontiers further westward.
Explanation:
The most credible source for researching the life of President Bill Clinton is Bill Clinton himself.
It's his life and it's his story to tell. Since he is still alive it is better to conduct an interview with him about his life story. You can also do interviews with the people in his life since childhood to corroborate with his stories.
Answer:
ten things I hate about you, mean girls, clueless, the kissing booth, to all the boys I've loved before and sequels. I'm sure there are others