I think it’s D but I need to make sure
Answer:
From the following test what I can gather about Jose is that he is jealous of his cousin.
Explanation:
He believes that Arnie is a spoiled brat that deserves all that he has, he wants to be Arnie or to be like Arnie. Jose's feelings of jealousy aren't misplaced. Imagine yourself in that situation, watching someone have everything that you ever wished to have, watch them be the person that you want to be, it would make anyone jealous.
Answer:
Q1: Mrs. Dutta felt emotional pain whenever she punished her son.
Answer:
One explains your topic of life, or point of view as told in the passage, "My Life is cold and dark and dreary" stating about you while passage 2 composes of multiple people living to the fullest or trying too.
Explanation:
Prufrock end it calling himself crab-like. When you get to the lines 120 to 131. the poems is already giving you some incredible and impossible ocean imagery. One that has the singing of mermaids and the sea-girls wearing seaweed. If the world is so isolating, being a crab in the middle of the described imagery is not that bad. And that is the point. The correct answer is:
D Prufrock wishes he were a crab living on the seafloor