<span>B. The writer can use the ideas of others without having to cite the source.</span>
Answer:
No longer have hope; even during hard times Americans had hope - we are losing hope.
Explanation:
the summary of the statement is attached
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
The doctors behavior was cruel !!!! They could have tried to help him with his vision and,Not gave him a shot every time.
Answer:
It is one of the popular hiking destinations in Nepal for its rich wildlife and splendid environment. Godawari is also famous for its botanical garden. "Phulchowki" is located in Godawari which is the highest peak in kathmandu valley. 500 species of plants can be found in the various gardens. Godawari peak flowering seasons in the garden fall in spring and in autumn.