<em> </em>
According to the passage, there is little data to suggest that video games have a negative effect on players' mental health.
<em></em>
<em></em>
<h3>
Video Games and Mental Health</h3>
Scientist need broader and deeper collaborations with industry to study how games impact a wider and more diverse sample of players overtime.
According to the paragraph, the correct option is that there is little data to suggest that video games have negative effect on players mental health.
This option supports the idea of the passage in the sense that there was not enough data to conclusively determine if video games had positive or negative effects on the mental health of players over a period of time.
There may be many reasons for the writer to infer this, but the most outstanding is that manufacturers of video games may be hiding research information about the effects of video games.
Learn more about video games at brainly.com/question/5144258
From
the article “Plagiarism,” the three situations in which a journalist does not
need to provide attribution are the following:
<span>1.
</span>Common Knowledge –
it is when the information is very common to almost all people.
<span>2.
</span>Background Information
– when information is factual and can be taken from a number of reliable
sources
3. <span>Observation – when information has been
experienced first hand</span>
- Metaphor is the use of words to directly compare to dissimilar things, qualities or persons. For example, <u>"John is a lion"</u> compares John directly to a lion.
- Please note that your answer is incomplete, so I am giving you a general overview which should enable you get the correct answer.
- Metaphor should not be confused for Simile, because even though they both make comparisons, simile uses "like" or "as" to convey the comparison, metaphor compares directly.
- There are four types of metaphor which are: Standard, Implied, Visual and Extended Metaphor.
Read more here:
brainly.com/question/19871769
Answer:
Explanation:
The remedy if you survive is the second best answer.
I think the best answer is the last sentence. <em>In these dangerous times, God must be our only defense.</em>
The reason I pick that is because the paragraph is very pessimistic. It does not offer much hope of survival, even from a person who has survived it (His remedy is onions and warm-- not really very effective). It also includes a tip that treats the after effects of the disease, but nothing very concrete about treating the disease itself.
The best choice after all the unsuccessful attempts is to turn to God which the writer believes is the only real hope.
Medicine could not do much is the point.
Scientists need these characteristics one is hypothesis and the other is observant to what ever object, animal, insect, organisms they are studying. A scientist typically have theories of their own, and are curious about the surroundings in the world like the ocean for example still many discoveries to be made
Explanation:
you have to clarify one thing as a reaction to what you have got discovered (seen). Hypothesis is planned - it's a concept that you simply assume may predict what's about to happen after you check it. an logical thinking could be a theory derived from observations.
Observation consists of receiving data of the skin world through our senses, or recording data mistreatment scientific tools and instruments.
Any information recorded throughout associate degree experiment may be known as an observation.In science, a hypothesis is a concept or clarification that you simply then check through study and experimentation. Outside science, a theory or guess also can be known as a hypothesis.