I think that it would be option C. She made the main female character a devoted mother to her children. If its wrong please do tell so others can know the right answer if i'm ever wrong. I hope this helps you :)
On the day of the second selection, other prisoners were trying to comfort Wiesel because his father was part of the second selection.
During the first selection day, Wiesel and his father both thought they had cleared the selection. Wiesel's friends say that he ran so fast they couldn't even read his number. His father also thought he was in the clear until the next morning when he was told to stay behind in the camp for the second selection. Elie Wiesel was required to go to work, but everyone felt sorry for him, including the Kapo who assigned him an easier job. They all thought that Wiesel's last time seeing his father was that morning before they left.
Answer:
More.
Explanation:
It would require more employees because more registers are able to be available. There are more people to be able to meet customers needs and wants.
The details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>are to:
- Satisfy the protesting players
- Shame the racist fans
According to the given question, we are asked to show which details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>
As a result of this, we can see that from the complete text, there is the issue of racism from the fans which led to protest from the players and Andy asks to write a letter at the end of the game so that he could satisfy the protesting players and <em>shame the racist fans</em>.
Read more about racism here:
brainly.com/question/19891893