1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
xxTIMURxx [149]
4 years ago
15

Complete the analogy. Interpretation is to critical analysis as _____. cat is to Siamese paint is to painting artificial is to r

eal flag is to freedom
English
2 answers:
Natalka [10]4 years ago
6 0
Interpretation is to critical analysis as paint is to painting.
I believe that is the correct answer because if you want to analyze a text critically, you first have to interpret it correctly. Similarly, if you want to paint, you first have to use paint as your material. Interpretation is the first step to analyzing a text more thoroughly - first you should read the text, and try to determine its meaning. Then, you can start analyzing it more critically and in-depth.
Dafna1 [17]4 years ago
3 0

Answer:

painting

Explanation:

You might be interested in
What do arthropods, gastropods, and protozoans have in common?
Bad White [126]
They all live in the ocean.
7 0
4 years ago
Read 2 more answers
Choose the sentence where the comma is used correctly.
ddd [48]

Answer:

Second one

Explanation:

Oxford comma

6 0
3 years ago
How does the poem grieved lands of Africa by Agostinho Neto portray the circumstances of Africans before and now
sweet [91]

The Grieved Lands is poem of 42 lines with seven uneven stanzas. It is a free verse. The Grieved Lands presents the uniqueness of Black race and their resistance to slavery and colonial rule. It belongs to the group of poems which advance the unique beauty of the Black race and the dominant strength of being Black. The poet draws from the realistic nature of Negritude (a movement which celebrates and promotes the uniqueness and dominance of Black race to other races popularly propagated by Leopald Sedar Senghor).

In the poem, The Grieved Lands the poet presents African race as an imperishable race and African land as a land that can withstand anything; Lines 40 -41.

The first three stanzas talk about the degradation of Africa by slavery, imperialism, colonialism and Westernization. The poet uses these stanzas to decry the effects of Western influence on Africa. Line 2 “In the tearful woes of ancient and modern slave” In this line, the “ancient” refers to the physical slavery when men and women were forcefully moved out of the Land of Africa to different parts of the world. The “modern slave” refers to the present psychological and mental slavery in Africa and among Blacks, where Africans or Blacks depend on the West for aids and solutions. This is seen as the psychological acceptance of Western values, culture – dressing, lifestyle etc as the standard of measuring success and achievement.

Hope it Helps you

Have a beautiful day

4 0
3 years ago
Which answer choice describes two central ideas of the article?
Natasha2012 [34]
The answer to this is choice C.)
7 0
3 years ago
Can someone join this call?
Tanzania [10]

Answer:

no

Explanation:

no links to external sites

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the passage from Gulliver's Travels.
    10·2 answers
  • Should the minimum driving age be raised
    14·2 answers
  • Read the excerpt below from the short story “The Bet” by Anton P. Chekhov and answer the question that follows. “Why did I make
    10·2 answers
  • Which rhyme scheme is used in this excerpt from Richard Lovelace's "To Lucasta, Going to the Wars"? Tell me not, Sweet, I am unk
    9·1 answer
  • Why is inclusion so important to
    11·1 answer
  • Read the passage from Animal Farm. "You have heard then, comrades," he said, "that we pigs now sleep in the beds of the farmhous
    10·1 answer
  • Read the sentences.
    9·2 answers
  • Help please if anyone understands
    14·1 answer
  • To answer the question, use the following poem excerpt, “Weary Blues” by Langston Hughes.
    8·2 answers
  • You are reading the manual for installing a new garage door opener. You read
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!