Answer:
A). A line graph from the National Oceanic and Atmospheric Administration showing average summer temperatures in the Southwest United States from 2001–2015.
Explanation:
As per the given details, the most significant source that would assist Evan in his research would be a 'line graph issued by the National Oceanic and Geographic Administration which display standard temperatures during the summer season in the SouthernWest part of the United States among the years 2001-15.' This would <u>assist him in analyzing the warming trends in that part for the last fifteen years and make reliable conclusions</u>. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.
A. it exaggerates how long the speaker could sleep to show how tired he is.
Hyperbole is an extreme exaggeration. <span />
Answer:
D
Explanation:
Who is the intended audience for a text?
A.) the people who want to read the text but can't understand it
b.) everyone who reads the text
c.) the people who are most likely to read the text
d.) anyone who is interested in the text