Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Answer:
The answer is D. The president appoints federal judges with the consent of the senate.
La casa imperial de Japón es la monarquía continua más antigua del mundo. Akihito es el 125 ° emperador en una línea que se remonta a la fundación del país en 600 a. C. por el emperador Jimmu, que la leyenda sostiene que descendía de la diosa del sol.
Answer:
Phoenicia was an ancient Semitic-speaking thalassocratic civilization that originated in the ... The term did not correspond precisely to Phoenician culture or society as it ... The Babylonians, formerly vassals of the Assyrians, took advantage of the ... a standardized measurement of volume for close to two thousand years.
Explanation:
This will help you shawtyy