I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
Answer:
The correct answer is A. Individual rights.
Explanation:
It is called "individual rights" to the prerogatives and rights that individuals have in a society governed by the rule of law. Thus, these individual rights grant guarantees and protections to people, in order to safeguard their freedoms and respect the basic principles of social order, limiting the actions of the government and its use of force against its inhabitants.
Thus, in the case, the right of individuals not to be forced to build bridges is granted, granting them a guarantee of protection against the actions of any authority that intends to breach said rule.
Answer:
I believe your answer should be a.
Answer:
Monopoly is the answer or not