Answer:
the same purpose
an appeal to emotion
an appeal to reason
Explanation:
Both of the passages focus on the same purpose. It tries to convince the readers by<em> appealing to emotion</em> and<em> appealing to reason. </em>
Passage 1 appeals to emotion by using words and phrases such as <em>"dread"</em> and <em>"methods of barbarism." </em>These allow the readers to feel what the writer is claiming. Passage 2 appeals to emotion by using the words <em>"awake to life and freedom"</em> and<em> "long suppressed.</em>" It tries to convince the readers that India needed the freedom because it has been suppressed for a long time.
Besides appealing to emotion, both passages also<u> appeal to reason.</u> Passage 1 mentioned about the<em> "late war"</em> which happened in history. This is considered an evidence to his argument. Passage 2 mentioned about the<em> "dawn of history of India"</em> which backs his argument.
So, this explains the answers.
Untrue information because untrue=false
1. junk food is bad for your health
2. junk food can kill you
3. kids can end up in the hospital because of how much junk food they eat
1. some kids don’t eat that much
2. junk food is a good treat once in a while
3. junk food can be fun if not eaten everyday
Answer:
Romeo and Juliet
Explanation:
In Romeo and Juliet play by William Shakespeare, Romeo is exiled from his home town Verona because of the Tybalt’s dead, Tybalt who was Juliet’s cousin killed Mercutio who was one of the best friends of Romeo against the desire of his father, who warned him about his responsibility as a public figure and recommended to avoid a fight between the families Montages and Capulets.
First reaction of Romeo is to stand for love and avoid losing Juliet, he went to the fray Laurence how helps him to scape to have consent about his future actions, but first he goes to Juliet’s window on Capulet’s garden and speaks to her to see if she has the same feeling about him.
Romeo wants to marry her, and with the help of the nurse they meet in the fray’s chapel it shows how Romeo is thinking wisely about his love towards the daughter of the Capulets.
The sedition of the prince was to exile Romeo, this was worst to him than death, now he couldn’t be near to his beloved wife, in fact he was trying to kill himself with a knife when the nurse finds him sobbing in the floor, again the friar convinces him to visit Juliet and to scape to Mantua the next morning, it was a hard experience for the main character, as well as enriching because it gave his life a motivation, to wait for his wife.
At the end this situation makes an important part of the play, because adds tragedy to the story as well is because of this situation that at the final part of the story when the letter and the, message never arrives to the final destination causes the big tragedy at the end of the story.
Answer: Got you! Just use this link :)
Explanation:
https://www.sparknotes.com/lit/frankenstein/summary/