The utilization of an omniscient third-individual storyteller empowers Chopin to recount a total story that is not constrained to the hero's perspective. This is key in light of the fact that the opening of the story starts with us perusers knowing something Mrs. Mallard doesn't, and on the grounds that the story closes after Mrs. Mallard has as of now passed on.
(They) should fit in there because of (her friends) being plural.
Answer:
D
Explanation:
Choice A would make sense for the first sentence, but not the rest. Choice B is supported by the part of the passage that says, "...I am weightless again, flying past the other runners". The choice C isn't supported whatsoever because the passage does not say whether or not Squeaky wins, nor does it talk about working hard to prepare for the race. The choice D is supported by the positive self-talk and the resulting physical response (running faster) that the passage describes. This is why I believe D is the best answer.
D. Success is possible if one truly believes in oneself
I’m not too sure what it means by need for limited intensity, do you mind clarifying?