I looked this question up and was able to find two answer options for it:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
B. Douglass and Jacobs both escaped from slavery in the 1800's.
Answer:
The main idea of the passage is:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
Explanation:
From the passage, we can safely infer that both Douglass and Jacobs escaped slavery in the 1800's taking into consideration the year they were born. However, that is not the focus of the paragraph. Notice how the author compares Douglass' and Jacobs' lives, focusing especially on the fact that they both wrote autobiographies and became supporters of the antislavery movement. This is the main idea of the passage: that Douglass and Jacobs become authors and that they described their own experience as slaves in their books.
The statement that tells us the conflict that lies with the two characters is: Guildenstern is comfortable with uncertainty, while Rosencrantz is bothered by the uncertainty of their situation. Option A.
<h3>What is a conflict in a story?</h3>
Conflict is the name given to these issues in fiction. Conflict is more specifically defined as a thwarted, jeopardized, or competing desire. It generally occurs when a character tries to do something, but something else interferes. Perhaps the character aspires for something but falls short.
Conflict is a fight between competing forces in a narrative. Conflict begins when characters take action to oppose those forces. There is no story if there is nothing to overcome. The storyline of a novel is created and advanced by conflict.
Ros and Guil show the confliuct here based on the fact that Ros is showing that he has become tired of the inconsistencies that they face. Gul on the other hand does not seem to be bothered by it .
Read more on conflict here:brainly.com/question/846617
#SPJ1
According to The Elements of Style, the correct way to punctuate this sentence is, Conservationists are considering urban runoff, and they are tracking population growth, but the magnitude of the situation has not been determined.
Answer: Option C.
Explanation:
Punctuations are the marks such as comma, semicolon, exclamation that we use while writing. Punctuation helps to give a clear meaning to the sentence. ‘The Elements of style’ is a book written by William Strunk which describes the proper way of writing style.
From the sentences given below, the correct way to punctuate this sentence is, ‘Conservationists are considering urban runoff, and they are tracking population growth, but the magnitude of the situation has not been determined.’ Here we can see that after the dangler is separated with a comma. Apart from this in the first line, two ideas are being discussed which is further separated by adding comma thus making a sentence readable.