He was bellowing into the phone, giving orders to one of his employees.
She agreed it was time to beseech the former FBI agent for help.
The enemy soldiers were completely annihilated.
Quatrains contain 4 lines my good sir.
Answer: Morrie is an extremely lovable college professor who—in his late sixties—finds out that he is dying. The story of his last few weeks on earth is told by Mitch, one of Morrie's former students, who happens to bump into him during his final days.
( I can make a longer version if needed :) )
Answer:
a. The "I" in the passage refers to the narrator/ speaker, Professor Trilokeshwar Shonku.
b. The antonym of 'fatigue' is energized, full of vigor.
c. He compared the water to ambrosia because it tastes so good and so different from what water tasted like on earth. And ambrosia is the food of the gods in Greek mythology, capable of relieving any tiredness or weakness.
Explanation:
"The Diary of a Space Traveler and other Stories" by Satyajit Ray tells the story of Professor Trilokeshwar Shonku and his 'space travel' stories when he suddenly disappeared. Accompanied by his companions, Newton the cat, Prahlad, his servant, and Bidhushekhar, his robot, the Professor recounts in a diary-like entry about their travel to Mars and other 'out of earth' places.
The "I" in the passage is the speaker, the professor himself.
Antonyms are the opposite words, so the antonym of "fatigue" will be "energized, vigor", etc.
The professor describes the water on Mars as like ambrosia as it tastes so good and different from what water tastes like on earth. Considering that ambrosia is the food of the gods in Greek mythology, it may be that the 'red jelly-like water' flowing tasted so good to him.
Dear Mr Devinsh
In the last few years I have observed the remarkable growth of areas connected or lacking qualified professionals in Digital Marketing. In view of this promising market that arouses an intense interest, I have been researching information about institutions that could instruct me in a coherent, rational and efficient way, becoming a professional in this area with a good academic background.
In the midst of my research, I found the National Institute of Electronics and Information Technology in New Delhi, as one of the biggest references in relation to digital Marketing in our country, which aroused my interest in being a student of this honorable and influential institution.
Based on that, I would like to ask if you can answer any of my doubts about the period of enrollment in the course, tuition fees, entrance exam, availability of dormitories, and others. For this reason, I would like to ask you to make an appointment where I could personally talk to you and resolve my doubts.
Thank you in advance for your understanding.
Kind regards,
Madhvi Porkunick