A good artifact for Allen would be the ticket stub of a concert he went to in the past that spurred a desire to be a musician.
<h3>What is an artifact?</h3>
- It is an object that represents a moment in the past.
- It is an object created by humans that has a strong meaning.
Allen's desire to become a great musician was developed by the experiences he's had with music, such as the concerts he's attended in the past which represent a big moment in his life. As such, a ticket stub from these concerts would serve as a valuable artifact.
Learn more about artifacts:
brainly.com/question/27995723
#SPJ1
Well i know it was a good story that's for sure and I would help you but............ you won learn to do anything that way and all you need to do is read those chapters and write what happened in a shorter form so i don't really see what you need help on, your just being lazy and don't wanna read which is horrible.
The effect is what the workers do and when they do it
Epic poems have many characteristics. There is a "hero" who is important and has a significant ability or characteristic. There is usually a supernatural aspect, a villain of some kind, and an overlying theme.
There are also several technical aspects. The poet is usually objective, there is repetition in the wording, and an extended speech made by the "hero" is featured at some point.
Answer:
Alliteration: bloated clouds bulging and billowing
Personification: The storm crept in upon us; the feeble sun limped away and died; the howling of the wind
Imagery: its bloated clouds bulging and billowing to create a fortress that walled off the sky.Behind these towering, stratospheric ramparts; the official soundtrack of the apocalypse
Explanation:
Alliteration is a device in which consonant sounds are repeated at the beginning of words that are close in proximity in the structure. In the passage we are analyzing here, the /b/ sound is repeated in "bloated clouds bulging and billowing."
Personification is a literary device in which human qualities are attributed to inanimate objects. In the passage we are analyzing here, the author says the clouds crept upon them, the sun limped and died, and the wind howled. Those actions can only be performed by humans or animals, but not by inanimate objects. The purpose is to emphasize feelings and ideas.
Imagery consists of appealing to the five senses when writing, with the purpose of describing something vividly. To be fair, the whole passage consists of imagery. The description of the clouds, the sun, and the wind appeals to sight and hearing.