Answer:
She sees that the stranger has thrown her chrysanthemum sprouts onto the road.
Explanation:
Answer:
D aethstetic
Explanation:
concerned with beauty or the appreciation of beauty.
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah
The sentence is drawing a parallel between the two parties' reasons for going to war. Each of them is associated with a verb: one with "survive," the other with "perish." They are the two antonyms.
Antonyms are words which have opposite meanings. <em>Survive </em>means to contine living, and <em>perish </em>means to stop living.
What Lincoln meant by using this antonym-based parallelism is that the Confederacy fought to end the exisiting nation (meaning, to secede from the North and create a new nation), while the Union fought to keep the nation alive by preventing it from splitting.
The answer is D, "for two weeks". It can be assumed that the word "weeks" applies to a period of time.
Answer A does not specify the number of weeks
Answer B is actually less concise
Answer C is more roundabout than the original statement.