The sentence that best describes the symbolic meaning of gold in the poem is The wonderful things in life that do not last.
This poem uses a very important parallel where it shows the word Gold as a precious or perfect thing in this line "Nothing gold can stay". We have another example that talks about how things that we appreciate in life are not eternal and we have to live them when they are happening in the line "Nature's first green is gold".
The other options are not possible because the poem has a constant element of transition from one thing to another which represents temporal things.
Answer:
bill of rights
Explanation:
list of guaranteed rights that cannot be taken by the government
Using the context clues in the sentence. You can accurately determine the meaning of the word onerous. The sentence starts off with stating a 10 - page research project. That would most likely be tedious and hard. So the best answer choice is answer C. Difficult
The detail from the passage that best supports the inference that Samoset's visit to the community positively changes the relationship between the colony members and the Native Americans is "<u>Being after some time of entertainment and gifts dismissed, a wjile after he came again...called Massaoit"</u>
<u />
Based on the passage, the colonists had were not able to communicate with the Indians, until Samsoet courageously came up to them and spoke broken English to them that they could understand.
After this visit, they were able to gain a lot of things from their relationship which benefitted them tremendously.
Read more here:
brainly.com/question/24419036