1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Usimov [2.4K]
4 years ago
8

Which best summarizes the information found in paragraph three A) seven dollars could buy a lot more in 1800's. B) slaves were p

rovided with an absolute minimum of food and clothing to survive
C) wealthy masters.....
D) slave children were....
English
2 answers:
Crazy boy [7]4 years ago
5 0

Answer:

its b

Explanation:

dalvyx [7]4 years ago
4 0
B is the answer to your question
You might be interested in
In acts 1 and 2 of Julius Caesar, with whom is Brutus most in conflict?
enyata [817]

In acts 1 and 2 of Julius Caesar, Brutus is in conflict with himself.

In the soliloquy in Act 2 Scene 1 in the tragedy of Julius Caesar explains Brutus' involvement in the assassination plot against Ceasar as he thinks about the consequences if Caesar is crowned. He compares the crowning procedure of Caesar to that of the hatching of a serpent from the egg. He assumes that when Caesar would become the king of Rome he will show his cruel nature and bring destruction to the people of Rome. Hence, Brutus joins the conspiracy against Caesar in order to prevent Rome from the ambitious nature of Caesar in the coming future.

7 0
3 years ago
Read the excerpt from "The Charge of the Light Brigade."
MaRussiya [10]

Answer:

It emphasizes that the men had no say in their fate.

Explanation:

The repetition in that excerpt shows how powerless the men were in deciding their fate.

It shows the total lack of control they have over their lives, they are merely tools to be commanded and they were obligated to obey each order absolutely.

7 0
3 years ago
Read the excerpt from "Optimism Within" by Helen Keller. Then, make a claim about the author’s purpose for writing the text. Sup
Alex787 [66]

I inferred you are referring to this excerpt from the text;

"Most people measure their happiness in terms of physical pleasure and material possession. Could they win some visible goal which they have set on the horizon, how happy they could be! Lacking this gift or that circumstance, they would be miserable. If happiness is to be so measured, I who cannot hear or see have every reason to sit in a corner with folded hands and weep. If I am happy in spite of my deprivations, if my happiness is so deep that it is a faith, so thoughtful that it becomes a philosophy of life, — if, in short, I am an optimist, my testimony to the creed of optimism is worth hearing."

<u>Explanation</u>:

The author here uses her personal experience of been deaf-blind to assert that an individual's happiness is not dependent on his or her circumstances. Helen says "I who cannot hear or see...I am happy in spite of my deprivations if my happiness is so deep that it is a faith, so thoughtful that it becomes a philosophy of life."

We notice her use of convincing language such as when she says "my testimony to the creed of optimism is worth hearing", this language gives her message a convincing feel.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the sleds would Annie be MOSTLY LIKELY to create
quester [9]
The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of A) sight. B) smell. C) sound. D) taste. 12) Which phrase from the passage is an example of a SIMILE? A) rasping scream B) sounds of wailing C) as the white herons D) like frozen splashes 13) The main purpose of the passage is to A) describe the food chain in an ecosystem such as the swamp. B) promote the need for conservation in our nation's wetlands. C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region. D) create a vivid portrait of the plants, animals, and insects of the area.
6 0
3 years ago
You are walking across campus and see a large group of students gathered outside the student union, listening to someone talk. Y
ziro4ka [17]

Answer:

d. When people join a crowd, they lose their individuality and become part of something like a collective mind.

Explanation:

According to the <em>Classical Theory </em>of crowd behaviour the correct answer is <em>d. When people join a crowd, they lose their individuality and become part of something like a collective mind.</em><em> Classical Theory</em> states that the minds of those peoples integrating a crowd or group of people tend to "merge" their way of thinking into a single one. This way of social thinking fosters anonymity and may generate emotions. There are other valid theories such as <em>Contagion Theory, Convergence Theory </em>and <em> Group Mind Theory</em> among others.

8 0
4 years ago
Other questions:
  • Which sentence uses the word endangered correctly?
    8·2 answers
  • A wiki is a type of online reference tool that allows Internet users to update and change its content. While a wiki can be a use
    15·1 answer
  • Who do you guys need to sub to?
    15·2 answers
  • Which sentence contains correct capitalization?   When dry-stacking a stone wall, you need these items: a stonemason’s hammer, g
    9·2 answers
  • Read the research question.
    6·2 answers
  • "...she said in a grackle squawk.." Onomatopoeia, Oxymoron, Hyperbole, or none of the above?
    5·2 answers
  • What is a similarity between wind and water?
    9·1 answer
  • “ We can bring back hope, but not the people that are dying “ What does this mean to you? HELP
    7·1 answer
  • A test is on Thursday morning and a student wants to study all day for three days that week to prepare. What is the BEST schedul
    14·1 answer
  • What's the difference between on and over?
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!