Answer:
Logical fallacies are arguments that may sound convincing, but are based on faulty logic and are therefore invalid. They may result from innocent errors in reasoning, or be used deliberately to mislead others. Taking logical fallacies at face value can lead you to make poor decisions based on unsound arguments.
A. Readers gain insight into the narrator's belief that he is possessed by a demon.
This is the best option because the passage describes how he believes he has been possessed by a demon. From this passage, we don't actually know what happens once he is possessed. Option B says that it gives a reason for the narrator's behavior, but we don't know what that behavior is to make this a correct choice. Option C is wrong because first person invites us in to the narrator's mind. It doesn't not keep us at a distance. Option D is also not correct because we don't know anything about his treatment of a cat from this passage.
Answer:
it means that the relationship between kafka and his father is just like how the author or the speaker imagined
Explanation:
The Socs take nature for granted but the Greasers dont as much. (Now you answer for how you like nature)