Answer:
the answer is c because the protagonist is talking about themselves
Onomatopia would be the correct answer
Answer:
b) Zitkála-Šá traveled with several other children to a missionary school in the east. She was treated much differently at school than at her home, which caused her anxiety and pain. Her first night at the school, she cried herself to sleep, grieving the absence of her mother and aunt.
Explanation:
The arrival of Sa's at school was traumatic. All the kids got haircuts. Only enemy-captured cowards got haircuts in Dakota culture. Zitkala-Sa hid in a vacant room. The school personnel brought her out, strapped her to a chair, and chopped off her braids as she wailed. She later said that school employees didn't care about her sentiments and treated children like "little animals."
After a few years, Zitkala-Sa was allowed to visit her mother during school breaks. Her mother urged her to quit school during the visit. Later, she said, visiting home was sad. The teacher returned. She may have felt that she didn't belong on the reserve, like many children. School altered her.
Hello! I'm not quite sure what this question is asking for, but economics deals with production and distribution of wealth. I hope this helps!
Oops, you forgot the little passage but I have this packet too! :)
A. She was a public leader of a reform movement.
Dix was a leader of reforms for the treatment of the mentally ill. In the passage, she is mentioned as an expectation because she take a leadership role in her reform movement.