I think it would be 3-anagnorisis because he discovered that he unknowingly killed the King/his biological father (who in the myth knew he would be killed by his son while the son married his mother) and swore before that, that if he ever found the murderer of the late king, he would stab out their eyes. The queen, when she discovered it, was overwhelmed by grief and suicides in the myth<span />
Hi there! I'm glad I was able to help you!
"You can hear a wolf howl, a bird sing, but you can't hear a heart break."
This quote is kind of literal.
You can hear a wolf howl, and you can definitely hear a bird sing, but if you accidentally hurt a close friend or family member and they don't want you to know about it, they try to hide it. They might be hiding it because they don't want YOU to feel bad. Hence the "you can't hear a heart break" part of the quote.
I hope this helped you! Leave a comment below if I can assist with anything else! :)
Probably all of Capulets line, because he is basically saying Tybalt is difficult and that his trick may burn him in the end. Hope I could help!
Answer:
My biggest goal in life so far is being able to make my mom/family happy. My setbacks are usually things that I do that are not so good and I disappoint. I just want another chance you know? A chance to go and stop those things.
Explanation:
Answer:
A
Explanation:
Throughout the passage, the author takes the stance that too much gaming is unhealthy and is a bad obsession for young people.
Let's analyze the answer choices.
A.
This choice is correct. The passage states that "young people become obsessed with video games". The author also says that "many gamers play indoors...They rarely do any outside activities, including exercise." If a sentence about the harmful effects of no exercise was added, it would help support the argument that too much gaming is harmful.
B.
This choice is incorrect. This sentence has nothing to do with the fact that excess gaming is bad.
C.
This choice is also incorrect. A release date for the PlayStation 3 doesn't help persuade the readers that too much gaming is not good.
D.
This choice is also incorrect. Games without consoles do not support the argument that gaming in excess is bad.
The best choice is A: A lack of physical activity can lead to obesity and diabetes.