Answer:
d
Explanation:
lighthearted is used as an adjective
Answer:Review the passage, and then answer the questions.
Which phrase states the cause in the passage?
A)driven by a desire for comfort
Which phrase states the effect?
b. “women introduced alternative approaches”
Explanation:
Answer:
Explanation:
There were four social classes in Elizabethan England. Nobility were the highest social class below the Queen in Elizabethan England. Nobles were the lords and ladies. They were rich and powerful and were the smallest of all the social classes. There were only about 50 noble families during the reign of Elizabeth the First. To become a noble, a person had to be granted the title by the king or queen. The title of nobility was also passed through family blood lines. Once a person was a noble, they had to commit a serious crime in order to be stripped of the title. (1)
Answer:
Each day, students from all of the world spend between six and eight hours in school.
In some of these schools students are forced to wear uniforms which is too much because it limitates the individuality of each student and diminishes their way of self-expression. In addition to that uniforms aren't cheap so it doesn't save the money.
well this is not that good, I'm sorry...
Answer:
As time goes by. and water goes through the water cycle again and again. The amount of water on Earth stays the same. However one could argue with this due to global warming since our icebergs/glaciers are melting adding to sea-level rise.