1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Vanyuwa [196]
3 years ago
8

Me quiere como tu amiga

Spanish
2 answers:
svp [43]3 years ago
5 0

He loves me as a friend

GREYUIT [131]3 years ago
3 0
He loves me as a friend
You might be interested in
Te Presento A Ghandhi, Jackie, Shirley fill in the blank worksheet
Bumek [7]

Explanation:

\huge \colorbox{red}{hello}

<em>Esta</em><em> </em><em>persona</em><em> </em><em>se</em><em> </em><em>llamaba</em><em> </em><em>M</em><em>o</em><em>handas</em><em> </em><em>Gandhi</em><em>.</em><em> </em><em>Gandhi</em><em> </em><em><u>fue</u></em><em> </em><em>una</em><em> </em><em>persona</em><em> </em><em>importante</em><em> </em><em>e</em><em> </em><em><u>influyente</u></em><em><u>.</u></em><em> </em><em>A</em><em> </em><em>Gandhi</em><em> </em><em>le</em><em> </em><em>gustaba</em><em> </em><em>las</em><em> </em><em>vegetales</em><em>.</em>

<em>Esta</em><em> </em><em>persona</em><em> </em><em><u>se</u></em><em><u> </u></em><em><u>llamaba</u></em><em><u> </u></em><em>Jackle</em><em>.</em><em> </em><em>Jackle</em><em> </em><em>era</em><em> </em><em>a</em><em> </em><em>atlético</em><em> </em><em>y</em><em> </em><em>valiente</em><em>.</em><em> </em><em>A</em><em> </em><em>Jackle</em><em> </em><em>no</em><em> </em><em><u>le</u></em><em><u> </u></em><em><u>gustaba</u></em><em><u> </u></em><em>la</em><em> </em><em>justicia</em><em> </em><em>Jackle</em><em> </em><em>jugaba</em><em> </em><em>al</em><em> </em><em>béisbol</em><em>.</em>

<em>Esta</em><em> </em><em><u>muchacha</u></em><em> </em><em>se</em><em> </em><em>llamaba</em><em> </em><em>Shirley</em><em>.</em><em> </em><em>Shirley</em><em> </em><em>era</em><em> </em><em><u>adorable</u></em><em> </em><em>y</em><em> </em><em>curiosa</em><em>.</em><em> </em><em>A</em><em> </em><em>Shirley</em><em> </em><em>le</em><em> </em><em>gustaba</em><em> </em><em>la</em><em> </em><em>limonada</em><em>.</em><em> </em><em>Bailaba</em><em> </em><em>y</em><em> </em><em>cantaba</em><em> </em>

<em>\boxed{atte = ecorpion}</em>

4 0
3 years ago
Sound Recognition Answers
mars1129 [50]

Answer: 1

Explanation: There are a lot of spanish speakers

4 0
2 years ago
Change the verb in italics to the future tense.<br><br><br>la muchacha jugar ajedrez. _______
Elden [556K]
La muchacha va a jugar Ajedrez 
6 0
3 years ago
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
Plz help!<br> How many capitals has Honduras had? 1 2 3 4
nekit [7.7K]
Honduras had 3 capitals .
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • 1. —Hasta mañana, señora Ramírez. Saludos al señor Ramírez.
    14·1 answer
  • Send me your id of free fire and accept the request of NickyUs​
    11·2 answers
  • El mes pasado mi madre y yo (1) de vacaciones a Perú. El vuelo (flight) (2) un miércoles por la mañana y (3) cómodo. Primero, mi
    12·1 answer
  • Read and answer questions from each group below.
    10·1 answer
  • Need you guys help so bad.
    7·2 answers
  • Por favor ayúdame!!!!
    12·2 answers
  • Mi Hermano ira a la escuela manana correct incorrect
    10·2 answers
  • Ellos cantaron una canción bonita.
    6·1 answer
  • Une correctamente el nombre de la compañía con su descripción 1. oracle tiene actividades divertidas para sus empleados. 2. gbm
    12·1 answer
  • NEED HELP DUE TONIGHT!!!! (100 POINTS!!!!)
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!