For slow breathing a place and time you could use it would be when you are meditating and trying to calm yourself when you are overwhelmed, when you wake up in the morning and look at yourself in the mirror you can point out all of the positive things about yourself that you love.
The correct answer is true
The correct answer is C, decomposition.
Explanation:
It would be to decompose and clear the traces and amounts of these nutrients for the uptake of other living beings, including plants, to ultimately allow for these materials to be converted along with new nutrients to be increased again.Biogeochemical cycles distribute the nutrients from the soil to the plants, animals, and microorganisms. These organisms die, and their organic matter disintegrates, and add back the nitrogen, carbon, and phosphorous following to the pool.
Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.